„Új időszámítás kezdődik!” – Ezzel a mondattal léptem be Polírsuli irodájába, ahol néhány kolléga kíváncsian, néhányan szkeptikusan, mások sóhajtozva fogadtak.

Az utóbbi hónapokban olyan lényeges dolgok változtak meg a Polírsuli háza táján, ami felett nem volt szabad csak úgy átsiklanunk. Az a felfoghatatlan veszteség, ami Kertész László kollégánk tragikus távozása kapcsán ért mindannyiunkat arra késztett minket, hogy újra gondoljuk a Polírsuli működésének létjogosultságát.

Higgyétek el, jó pár álmatlan éjszakát okozott az a fejtörés, hogy mi a helyes döntés ebben a helyzetben. Laci nélkül tudjuk-e, vagy egyáltalán szabad-e folytatnunk a polírozással kapcsolatos szellemi tartalmak gyártását.

Végül arra jutottunk, hogy Laci a Polírsuli meghatározó arca volt, aki rengeteg időt és energiát fektetett ebbe a munkába. Így kötelességünk megóvni az eddigieket és tovább folytatni azt, amit elkezdett, elkezdtünk közösen. Viszont biztosak voltunk, hogy abban a formában, ahogy eddig működött a Polírsuli, már nem mehet tovább. Az már nem lenne a régi…

Ezért megújítottunk néhány dolgot. Új honlapra költöztünk, amit Arató Péter kollégánk éjt-nappallá téve épített, csiszolt, formált. Szerintem kifejezetten szép lett, mindamellett már okostelefonra is optimalizálva van az oldal megjelenése, tehát vége a mobilkijelzőn széteső polirsuli.hu –nak.

Hamarosan a videóinkban is gyökeres változást fogtok tapasztalni. De ezzel kapcsolatosan majd később fogok bővebben írni.

És végül… amint látjátok elindítottuk a Polírozási Közösség első blogját. Ez egy folyamatosan frissülő szakmai játszótér lesz, ahol videókat, hasznos leírásokat, tippeket, trükköket, kérdéseket, válaszokat és fontos tudnivalókat fogtok találni. Érdemes tehát újra meg újra visszatérnetek a polirozas.blog.hu oldalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://polirozas.blog.hu/api/trackback/id/tr845387825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása