Minden blog számára az első néhány hónap a kritikus. A rendszeres írás, posztolás és az anyaggyűjtés valamint a soha ki nem fogyó ihlet elsajátítása amivel minden bloggernek szembe kell néznie, ha írásra adja a fejét.

Az, hogy mitől lesz jó és olvasott a blog egy meglehetősen összetett emocionális algoritmus határozza meg. A szakmaiság, a téma választás, a stílus, a szerkesztési elvek, a tematikus blog olvasóinak szokásai és még sok minden más ami befolyásolja azt, hogy egy blog kiemelten olvasott lesz -e, vagy eltűnik a süllyesztőben.

A Goldenblog díjat minden évben a legnépszerűbb blog nyeri el. Az olvasók szavazhatnak kedvenc blogjaikra, valamint egy szakmai zsűri is nagyító alá veszi a benevezett blogokat. Így alakul ki évről évre a Goldenblog különböző kategóriáinak díjazottjainak listája. Ez a magyar blog-éra legnagyobb szakmai ünnepe, így arra gondoltam, mindenképpen szentelek ennek is egy bejegyzést.

Bár induló blogként tisztában vagyunk azzal, hogy még messze vagyunk a versenyben lévő blogok olvasó-számaitól, és azzal is képben vagyunk, hogy a mi olvasóink nagyon nagyon tematikus tartalomra kíváncsiak. A polírozás különböző fogásai, technikái országos szinten valóban csak egy igen szűk réteget érdekel, de a jövőben azon fogunk dolgozni, hogy mindnél több emberhez juttassuk el ezt a szuper hobbit. Jövőre mi is versenybe szállunk a Goldenblogért.

Polírsulit a Goldenblogra!

A bejegyzés trackback címe:

https://polirozas.blog.hu/api/trackback/id/tr315471252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása