Fontosnak tartom, hogy az új látogatóinknak tisztázzuk, mi is az a Polírsuli. Mivel foglalkozunk, kik vagyunk mi.

A Polírsuli egy olyan új, egyedi oktató csomag, ami azoknak ad tanulási, fejlődési lehetőséget, akik a csiszolás, polírozás illetve a felületkezelés iránt érdeklődnek. Olyan embereknek, akik nem akarnak drága pénzt kifizetni a polírozó mesternek, helyette inkább saját kezűleg állnak neki a munkának. Barkácsolni alapvetően egy szuper dolog, hiszen nagyon jó érzés mikor elkészül az ember és büszkén tekint a végeredményre.

Ebből az ötletből jött a Polírsuli megalapítása. Mivel rengeteg szakmai kérdés érkezik hozzánk, ezért arra gondoltunk, hogy egy ilyen blogos formában fogunk azokról a fontos szakmai dolgokról írni, ami titeket is érdekel. Azokról a dolgokról, amiről Ti kérdeztek.

Tehát a polirozas.blog.hu oldala egy olyan fórum ahol a szakmai kérdések megválaszolását fogjuk előtérbe helyezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://polirozas.blog.hu/api/trackback/id/tr265389453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szinka01 2018.12.28. 08:40:56

Szia!
Epoxi ékszerek és tárgyak csiszolásához, polírozásához szeretnék segítséget kérni. A kérdésem az, hogy milyen gép lenne ideális ehhez. Találtam esztergagépeket, amik alkalmasak lehetnek, de nem tudom, milyet lenne érdemes venni, és milyen fordulatszámmal kell ezt az anyagot polírozni.
Előre is köszönöm, üdv., Szinka01
süti beállítások módosítása